Ben jij toegewijd en oplossingsgericht? Solliciteer!

Als storingsmonteur help jij onze klanten uit de brand. Geen storing is hetzelfde en dat maakt deze baan zo afwisselend. Je onderzoekt waar het mis gaat in de installaties en lost het op. Dankzij jou kunnen onze klanten weer aan de slag!

J

ouw dag begint bij op ons kantoor. Je zorgt voor de juiste voorraden in de bus en vertrekt dan naar de klant. Waar je naartoe vertrekt is natuurlijk afhankelijk van de storingen die binnenkomen. Je kunt per dag meerdere locaties bezoeken. Eenmaal op locatie verricht je de nodige handelingen, zoals metingen en analyses, om te kijken waar het probleem vandaan komt.

Vervolgens ga je zelfstandig of met je collega’s aan de slag met de storing. De klant sta je te woord en neem je mee in de oplossing. Heb je de storing opgelost? Super! Vervolgens noteer je zorgvuldig alle verrichtte werkzaamheden. Als jij weer in je bus stapt naar de volgende klus, kan de klant met een gerust hart weer aan het werk.

Dit bieden we.

Dit mag je verwachten als je bij ons komt werken!

Dit bied jij.

Uiteraard verwachten we ook iets van jou.

Niveau

Mbo-4 in Mechatronica, Elektrotechniek of Installatietechniek

Ervaring

Minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie

Karakter

Oplossingsgericht, klantvriendelijk, zelfstandig en kan prioriteiten stellen

Vereiste

Je beschikt over een rijbewijs B en spreekt goed Nederlands

Hoe solliciteren eruit ziet

Ben je klaar voor de baan?

Vul het onderstaande formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 15 369 60 42 of stuur een mail naar jobs@montera.nl.

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.