Vacature

Storingsmonteur

Als Storingsmonteur help jij onze klanten uit de brand. Geen storing is hetzelfde en dat maakt deze baan zo afwisselend. Je onderzoekt waar het mis gaat in onze installaties en lost ze op. Dankzij jou kunnen onze klanten weer aan de slag!

Vacature monteur water technische installaties montera techniek pijnacker westland kassenbouw tuinbouw

Wat ga je doen?

Als storingsmonteur sta jij paraat om op pad te gaan en de storingen te verhelpen. Hierbij verricht je metingen en doe je analyses om te kijken waar het probleem vandaan komt. De klant sta je te woord en neem je mee in de oplossing. Als jij weer in je bus stapt naar de volgende klus, kan de klant met een gerust hart weer aan het werk.

 Hoe ziet jouw dag eruit?

Jouw dag begint bij op ons kantoor. Je zorgt voor de juiste voorraden in de bus en vertrekt dan naar de klant. Waar je naartoe vertrekt is natuurlijk afhankelijk van de storingen die binnenkomen. Je kunt per dag meerdere locaties bezoeken. Eenmaal op locatie verricht je de nodige handelingen om de storing zo snel mogelijk op te zoeken. Vervolgens ga je zelfstandig of met je collega’s aan de slag met de storing. Heb je de storing opgelost? Super! Dan kan de klant weer aan de slag. Vervolgens noteer je zorgvuldig alle verrichtte werkzaamheden en kan je op pad naar de volgende locatie!

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een prettige werkomgeving en goed salaris
  • Opdrachten die telkens weer verschillend zijn
  • Een divers takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een MBO-4 Elektrotechniek, Mechatronica of Installatietechniek op zak
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie is mooi meegenomen.
  • Je bent op zoek naar een baan waarin je uitgedaagd wordt en zelfstandig aan de slag kan.

Enthousiast? Kom dan ons team versterken!

 Bel +31 15 369 60 42 of stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@montera.nl t.a.v. André Eblé.

Goede arbeidsvoorwaarden en een leuk team

Werk je bij Montera Techniek, dan wordt ons kantoor in Pijnacker je thuisbasis. Ons pand ligt in de regio die ook wel Greenport Westland wordt genoemd, in een goed bereikbare locatie midden in de Randstad, met veel groen- en recreatievoorzieningen in de buurt. Wij zijn een leuk en ambitieus bedrijf en bestaan uit een gezellig en gemotiveerd team van zo’n 25 collega’s.

Montera Techniek valt onder de Green Innovators Group. Daarmee zijn we ook aanwezig in Aalsmeer en hebben we verschillende buitenlandse vestigingen. Samen bestaan we uit ruim 230 collega’s. We bieden goede arbeidsvoorwaarden aan, zoals flexibel werken, het volgen van opleidingen en cursussen, een fijn aantal vakantie- en ADV-uren, en bijvoorbeeld een extravagante zomerbarbecue en kerstborrel met ons zusterbedrijf Bosman Van Zaal. Houd je van afwisselende werkzaamheden binnen een enthousiast team? Dan zit je bij Montera goed!