Vacature

Elektrotechnisch Monteur

Als Elektrotechnisch monteur ben je betrokken bij het realiseren van onze elektrotechnische installaties op locatie. Je staat graag mensen te woord en je bent een kei in het lezen van technische tekeningen. Van installeren tot analyseren, jij laat niets aan het toeval over. Dankzij jou kunnen onze klanten aan de slag met een verbeterde elektrotechnische installatie!

vacature monteur

Wat ga je doen?

Als Elektrotechnisch Monteur verzorg je samen met je collega’s de realisatie van elektrotechnische installaties. Onze eigen engineers maken het ontwerp en jij zet ze in elkaar bij de klant. Je leest de tekeningen, bereidt de werkzaamheden voor en houdt contact met collega’s over praktische zaken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klant op de locatie waar je werkt. De planning hou je goed in de gaten en je laat niets aan het toeval over.

 Hoe ziet jouw dag eruit?

Jouw dag begint op ons kantoor. Je zorgt voor de juiste voorraden in de bus en dan kun je vertrekken naar de klant. Afhankelijk van het project, ga je aan de slag met een installatie of doe je metingen en storingsanalyses. Je kunt meerdere dagen aan hetzelfde project werken en ziet zo de vooruitgang van jouw inspanningen. Af en toe ga je letterlijk de hoogte in en verricht je werkzaamheden boven in de kas.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een prettige werkomgeving en een goed salaris.
  • Opdrachten die telkens weer verschillend zijn.
  • Een divers takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is!

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een MBO-4 elektrotechnische installaties op zak.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als elektrotechnisch monteur.
  • Je bent op zoek naar een baan waarin je uitgedaagd wordt en zelfstandig aan de slag kan.

  

Enthousiast? Kom dan ons team versterken! 

Bel +31 15 369 60 42 of stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@montera.nl t.a.v. André Eblé.

Goede arbeidsvoorwaarden en een leuk team

Werk je bij Montera Techniek, dan wordt ons kantoor in Pijnacker je thuisbasis. Ons pand ligt in de regio die ook wel Greenport Westland wordt genoemd, in een goed bereikbare locatie midden in de Randstad, met veel groen- en recreatievoorzieningen in de buurt. Wij zijn een leuk en ambitieus bedrijf en bestaan uit een gezellig en gemotiveerd team van zo’n 25 collega’s.

Montera Techniek valt onder de Green Innovators Group. Daarmee zijn we ook aanwezig in Aalsmeer en hebben we verschillende buitenlandse vestigingen. Samen bestaan we uit ruim 230 collega’s. We bieden goede arbeidsvoorwaarden aan, zoals flexibel werken, het volgen van opleidingen en cursussen, een fijn aantal vakantie- en ADV-uren, en bijvoorbeeld een extravagante zomerbarbecue en kerstborrel met ons zusterbedrijf Bosman Van Zaal. Houd je van afwisselende werkzaamheden binnen een enthousiast team? Dan zit je bij Montera goed!