Ben jij toegewijd en oplossingsgericht? Solliciteer!

Monteren kun je leren! Onze systemen kunnen niet alleen planten laten groeien, ook jij kan bij ons (door)groeien. Ga aan de slag als leerling monteur in de watertechniek en werk mee aan innovatieve watersystemen!

J

ouw dag begint op ons kantoor. Samen met de hoofdmonteur zorgen jullie voor de juiste voorraden in de bus. Vervolgens vertrekken jullie samen naar de klant. Waar je vandaag mee aan de slag gaat is afhankelijk van het project. Je werkt meerdere dagen aan hetzelfde project en ziet zo de vooruitgang van jouw inspanningen. Af en toe ga je letterlijk de hoogte in en verricht je werkzaamheden boven in de kas.

Samen met de (hoofd)monteur zorg je voor de realisatie van complexe watersystemen in de tuinbouw. Onze eigen engineers maken het ontwerp en jij zet ze in elkaar bij de klant. Je leest de technische tekeningen en bereidt de werkzaamheden voor. Daarnaast hou je contact met je collega’s over praktische zaken. De planning hou je goed in de gaten en je laat niets aan het toeval over. Tenslotte werk je mee aan zowel nationale als internationale projecten.

Dit bieden we.

Dit mag je verwachten als je bij ons komt werken!

Dit bied jij.

Uiteraard verwachten we ook iets van jou.

Niveau

Interesse in een BBL-traject in werktuigbouw of installatietechniek

Ervaring

Technisch inzicht noodzakelijk, werkervaring niet

Karakter

Oplossingsgericht, klantvriendelijk, zelfstandig en kan prioriteiten stellen

Vereiste

Enthousiasme om onder goede begeleiding door te groeien

Hoe solliciteren eruit ziet

Ben je klaar voor de baan?

Vul het onderstaande formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 15 369 60 42 of stuur een mail naar jobs@montera.nl.

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.