Ben jij toegewijd en oplossingsgericht? Solliciteer!

Als elektrotechnisch monteur ben je betrokken bij het realiseren van onze elektrotechnische installaties op locatie. Je staat graag mensen te woord en je bent een kei in het lezen van technische tekeningen. Van installeren tot analyseren, jij laat niets aan het toeval over. Dankzij jou kunnen onze klanten aan de slag met een verbeterde elektrotechnische installatie!

J

ouw dag begint op ons kantoor. Onze eigen engineers maken het ontwerp van de installaties. Jij leest de tekeningen, bereidt de werkzaamheden voor en zorgt voor de juiste voorraden in de bus. Dan vertrek je naar de klant. Afhankelijk van het project ga je aan de slag met een installatie of doe je metingen en storingsanalyses. Ondertussen houd je contact met collega’s over praktische zaken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klant op de locatie waar je werkt.

De planning houd je goed in de gaten en je laat niets aan het toeval over. Je werkt meerdere dagen aan hetzelfde project en ziet zo de vooruitgang van jouw inspanningen. Af en toe ga je letterlijk de hoogte in en verricht je werkzaamheden boven in de kas.

Dit bieden we.

Dit mag je verwachten als je bij ons komt werken!

Dit bied jij.

Uiteraard verwachten we ook iets van jou.

Niveau

Mbo-4 in Elektrotechnische Installaties

Ervaring

Minimaal drie jaar ervaring als elektrotechnisch monteur

Karakter

Oplossingsgericht, klantvriendelijk, zelfstandig en kan prioriteiten stellen

Vereiste

Je beschikt over een rijbewijs B en spreekt goed Nederlands

Hoe solliciteren eruit ziet

Ben je klaar voor de baan?

Vul het onderstaande formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de vacature of ons bedrijf? Bel +31 15 369 60 42 of stuur een mail naar jobs@montera.nl.

Wil je niet solliciteren, maar iets leveren voor het verbeteren van wervingsprocessen? Wij staan altijd open voor suggesties per e-mail, maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.