Vacature

Leerling Monteur

Monteren kun je leren! Onze systemen kunnen niet alleen planten laten groeien, ook jij kan bij ons (door)groeien. Ga aan de slag als leerling monteur in de watertechniek en werk mee aan innovatieve watersystemen!

monteur

Wat ga je doen?
Samen met de (hoofd)monteur zorg je voor de realisatie van complexe watersystemen in de tuinbouw. Onze eigen engineers maken het ontwerp en jij zet ze in elkaar bij de klant. Je leest de technische tekeningen en bereidt de werkzaamheden voor.  Daarnaast hou je contact met je collega’s over praktische zaken. De planning hou je goed in de gaten en je laat niets aan het toeval over. Tenslotte werk je mee aan zowel nationale als internationale projecten.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Jouw dag begint op ons kantoor. Samen met de hoofdmonteur zorgen jullie voor de juiste voorraden in de bus. Vervolgens vertrekken jullie samen naar de klant. Waar je vandaag mee aan de slag gaat is afhankelijk van het project. Je kunt meerdere dagen aan hetzelfde project werken en ziet zo de vooruitgang van jouw inspanningen. Af en toe ga je letterlijk de hoogte in en verricht je werkzaamheden boven in de kas.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een prettige werkomgeving en goed salaris.
  • Opdrachten die telkens weer verschillend zijn.
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw ambities.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt technisch inzicht en wil graag een BBL-traject doen in werktuigbouw of installatietechniek.
  • Je bent klantvriendelijk en representatief.
  • Je bent op zoek naar een baan waarin je uitgedaagd wordt en onder goede begeleiding aan de slag kan.

Enthousiast? Kom dan ons team versterken! 

Bel +31 15 369 60 42 of stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@montera.nl t.a.v. André Eblé.

Goede arbeidsvoorwaarden en een leuk team

Werk je bij Montera Techniek, dan wordt ons kantoor in Pijnacker je thuisbasis. Ons pand ligt in de regio die ook wel Greenport Westland wordt genoemd, in een goed bereikbare locatie midden in de Randstad, met veel groen- en recreatievoorzieningen in de buurt. Wij zijn een leuk en ambitieus bedrijf en bestaan uit een gezellig en gemotiveerd team van zo’n 25 collega’s.

Montera Techniek valt onder de Green Innovators Group. Daarmee zijn we ook aanwezig in Aalsmeer en hebben we verschillende buitenlandse vestigingen. Samen bestaan we uit ruim 230 collega’s. We bieden goede arbeidsvoorwaarden aan, zoals flexibel werken, het volgen van opleidingen en cursussen, een fijn aantal vakantie- en ADV-uren, en bijvoorbeeld een extravagante zomerbarbecue en kerstborrel met ons zusterbedrijf Bosman Van Zaal. Houd je van afwisselende werkzaamheden binnen een enthousiast team? Dan zit je bij Montera goed!