WATEROPSLAG

Om bruikbaar gietwater op te slaan voor duurzaam en efficiënt (her)gebruik leveren en installeren wij verschillende wateropslag systemen. Of het nou kleine of grote hoeveelheden water betreft, regenwater of recirculatiewater bevat, of volledig gesloten of afgedekt moet zijn. Wij adviseren u graag.

OFFERTE

WATER OPSLAAN.

Wij maken graag een maatwerk plan voor de opslag van uw gietwater. Wij leveren wateropslag systemen van de beste leveranciers, of tekenen en plaatsen een installatie op basis van uw wensen.

Voor de opslag van kleine of grote volumes regen- of recirculatiewater kunt u denken aan silo’s, tanks en bassins. Onze watersilo’s zijn erg robuust dankzij de stalen platen in combinatie met waterdichte silobekleding. De silo’s zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, in de varianten long-panel of short-panel. Dankzij een extra, duurzame coating gaat een silo zelfs wel 25 jaar of langer mee. Voor grotere hoeveelheden water zijn waterbassins interessant. Deze worden bekleed met folie, en via satellietmeting ingemeten. Op deze manier zijn ze erg flexibel. Dankzij een uv-beschermingsfolie en tegels aan de binnenzijde van de dijk, gaat het bassin lang mee.

Wateropslag silo Montera Techniek Genap
Wateropslag silo Montera Techniek Genap

Afdeksystemen.

Om algengroei en verdamping te voorkomen, bieden we een groot assortiment afdekoplossingen aan. Denk daarbij aan een drijfzeil zoals de Genap SiloFloat®, een (verhoogd) spanzeil, of stalen dak om de silo of het bassin volledig af te sluiten. Wij zijn officieel Genap-dealer, die hoogwaardige waterproof oplossingen aanbiedt.

Wateropslag waterbassin Montera Techniek Genap

Alles-in-een.

Wilt u volledig ontzorgd worden? Dan bieden wij u een maatwerkplan, leveren en installeren wij de systemen op locatie én kunt u bij ons rekenen op service. Kwaliteit staat hoog in het vaandel!

WATEROPSLAG

Sinds 1973 realiseren wij installaties voor de tuinbouw. 

OFFERTE

Bekijk meer van onze producten op onze expertise-pagina