UTILITEITSLICHT

Voor het efficiënt werken binnen en rondom uw faciliteit installeren wij verschillende soorten verlichting. Wij werken met het oog op arbeidsefficiëntie en duurzaamheid en adviseren u graag welk soort licht geschikt is voor uw binnen- of buitenruimte. Of dit nou dimbare lampen zijn, licht op sensor of schakelaar, of noodverlichting, wij installeren het graag voor u.

OFFERTE

EEN GOEDE BELICHTING.

Wij realiseren graag een lichtplan voor u, waarna wij de juiste lampen installeren in uw binnen- en buitenruimten. Zo wordt het produceren en verwerken van uw gewas een stuk makkelijker en veiliger. Bovendien zorgt juiste verlichting voor een prettige werkomgeving.

Op basis van verschillende soorten verlichting en regelingen, stemmen wij de verlichting van uw binnen- en buitenruimten zo af dat u veilig, efficiënt en duurzaam aan de slag kan. Wij plaatsen onder andere ledlampen, buizen en spots. We stemmen de verlichting zo voor u af dat deze voldoet aan uw wensen, door het toepassen van verschillende soorten regelingen.

Verlichting utiliteitslicht LED
Verlichting utiliteitslicht LED

Lichtaansturing.

De lampen kunnen in werking treden bij het signaleren van beweging door middel van sensors of op vooraf ingestelde tijden via een tijdschakelaar. Of de lampen zijn dimbaar, manueel of via daglichtregeling.

Verlichting utiliteitslicht noodverlichting

Noodverlichting.

Wij plaatsen noodverlichting zoals vluchtrouteverlichting, die bij een calamiteit helpen het pand veilig te ontruimen.

UTILITEITSLICHT

Sinds 1973 realiseren wij installaties voor de tuinbouw. 

OFFERTE

Bekijk meer van onze producten op onze expertise-pagina