IRRIGATIE UNITS

Voor het irrigeren van water en het afgeven van meststoffen bieden wij fertigatie- en irrigatiesystemen. Wij bieden zowel standaard irrigatie units als installaties volledig aangepast volgens uw specificaties. Doordat wij de expertise volledig in eigen hand hebben, beschikken wij over de capaciteit de irrigatie unit naar uw wensen en behoeften te ontwerpen met onze geavanceerde 3D-tekenpakketten.

OFFERTE

DE JUISTE VOEDING.

Wij ontwerpen en plaatsen irrigatie installaties volledig afgestemd op uw behoeften en die van het gewas. Zo bent u verzekerd van de meest effectieve en prijstechnische oplossing.

We leveren standaard units, waarbij er bestaande modules worden toegepast die we instellen voor elk specifiek geval. En we ontwerpen pompsets volledig naar specificatie in-house, waarna we deze voor u op locatie installeren. De doordachte strategie en nauwkeurigheid van de units zorgen dat gewaskwaliteit en opbrengsten worden gemaximaliseerd en verbruikskosten worden gereduceerd. Door deze automatisering behaalt u nog meer rendement uit uw gewasproductie!

Irrigatie unit
     

Ontwerp.

Onze engineers ontwerpen met geavanceerde tekenpakketten als Autodesk Inventor. Hierdoor kunnen we de irrigatie unit afstemmen op uw specifieke wensen en die van het gewas. Scroll en klik op de 3D unit om deze te bekijken.

Irrigatie unit FertiMix

Doseersysteem.

Wij zijn officieel dealer van Ridder en plaatsen de verschillende FertiMiX irrigatiemodules. De FertiMiX komt in standaard en custom uitgaven. De FertiMiX-Go! is een standaard unit die is voorzien van de HortiMaX-Go! controller met touchscreen bediening.

IRRIGATIE

Sinds 1973 realiseren wij installaties voor de tuinbouw. 

OFFERTE

Bekijk meer van onze producten op onze expertise-pagina