BEREGENING

Voor het irrigeren van gewassen bieden wij veel oplossingen aan, waarvan beregening erg geschikt kan zijn voor uw gewas. Wij adviseren u graag wanneer u kiest voor een beregeningsinstallatie en installeren deze voor u. Bovendien kunt u bij ons rekenen op service, ook na installatie.

OFFERTE

UNIFORM BEREGENEN.

Wij berekenen graag voor u welke beregeningsinstallatie het meest geschikt is voor uw gewas en teeltmethode. We installeren bovenberegening en onderdoorberegening, en stellen deze af op de unieke kenmerken van uw teelt.

Elke beregeningsinstallatie is anders. Er is verschil in het soort sproeier, de hoogte waarop de installatie zich bevindt, de waterdruk, de neerslagsnelheid en de verspreiding van het aantal sproeiers. Wij berekenen voorafgaand aan de installatie de beste waardes, waarbij we rekening houden met eventueel storende elementen, de behoeftes van uw gewas en de teeltmethode. Vervolgens installeren wij deze, en stellen we de installatie af volgens de specificaties.

Beregening Sproeiers Montera Techniek
Beregening Sproeiers Montera Techniek

Sproeiers.

Als leverancier van DAN sproeiers leveren wij sproeiers in diverse varianten en types, met een verschillende uniformiteit, druppelgrootte en afgifte, en een sproeibeeld van 360°, 180° of 90°. Wij kunnen u adviseren welke sproeier, en verdeling hiervan, het beste bij u en uw gewas past om het beste resultaat te genereren.

Beregening Sproeiers Montera Techniek

Installatie.

Wij monteren de sproeiers in installaties boven of tussen het gewas of boven containersystemen, als modulaire PVC-installatie of geïntegreerde systemen. Indien gewenst worden er filters en antidrup elementen toegevoegd.

BEREGENING

Sinds 1973 realiseren wij installaties voor de tuinbouw. 

OFFERTE

Bekijk meer van onze producten op onze expertise-pagina