LED & ASSIMILATIE

Voor de optimale groei van uw gewas installeren wij led- en assimilatielicht en conventionele belichting. Wij werken met het oog op arbeidsefficiëntie en duurzaamheid en adviseren u graag welk soort licht geschikt is voor uw gewas.

OFFERTE

HET JUISTE GROEILICHT.

We adviseren u graag welk lichtrecept geschikt is voor uw groenten en fruit, sierteelt, binnenteelt en jonge planten. We installeren belichting als ledgroeilampen, ledkweekstrips en ledgroeipanelen tussen of boven gewassen of in meerlaagse productie.

Met ledverlichting kunt u een exact recept afstemmen dat zorgt voor een hogere opbrengst van bloemen en vruchten met een duurzamere inzet. Het lichtspectrum van een ledlamp bestaat uit meerdere kleuren, waaronder ook die bijvoorbeeld UV en infrarood afgeven. Bovendien geeft ledverlichting geen tot nauwelijks warmte af en blijft uw klimaat dus op peil. Wij adviseren u graag bij het maken van de keuze voor een soort kweeklamp, mogelijk lichtspectrum, de hoeveelheid en geschikte locaties.

Led en assimilatie belichting
Led en assimilatie belichting

Assimilatielicht.

Voor gewassen die baat hebben bij meer zonlicht installeren wij assimilatielicht. Het kunstlicht stimuleert de plant tot groei en zo bereikt u een optimaal teeltresultaat. We leveren traditionele assimilatielampen met een breed spectrum en ledassimilatielicht voor een duurzamere opname.

Led en assimilatie belichting

Armaturen.

Of het nou om een enkele lamp gaat, een verticale teelt module of een uitgebreid systeem van belichting, wij leveren de geschikte armaturen.

GROEILICHT

Sinds 1973 realiseren wij installaties voor de tuinbouw. 

OFFERTE

Bekijk meer van onze producten op onze expertise-pagina