Onze drie tools.

We bundelen onze expertise onder de drie tools water, elektra en klimaat. Tijdens ons vier stappen tellende horizonproces staan de visie van de klant en de specifieke randvoorwaarden centraal, zodat we tot een passende oplossing komen. We lopen het hele proces in huis door, van definitie naar engineering, van realisatie naar service. We belichten hier enkele projecten om u een idee te geven van onze werkwijze.

 Proces 1 & 2

DEFINITIE & ENGINEERING.

Montera Techniek is gespecialiseerd in het ontwerpen en tekenen van zowel water- als elektrotechnische installaties. We hebben de beschikking over geavanceerde tekenpakketten en rekenprogramma’s, waarmee we gehele installaties in 3D uitwerken en onderbouwen. U bekijkt uw nieuwe installatie al voordat deze in productie gaat, hoe mooi is dat!

WATERSYSTEMEN.

Montera Techniek verzorgt uw waterinstallatie van A tot Z volgens uw specifieke wensen. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van watertechnische installaties waarbij specifiek wordt ingespeeld op de behoeften van de klant & plant. Hierbij houden we rekening met wat bedrijfseconomisch verantwoord is en verzorgen we bijvoorbeeld ook reconditionering van de waterstromen van uw bedrijf.

Offerte Aanvragen

KLIMAATINSTALLATIES.

Montera Techniek levert verschillende installaties die bijdragen aan het creëren van een optimaal klimaat voor uw gewas. Door middel van een klimaatontwerp waarin verschillende disciplines elkaar op een gebalanceerde en constante manier aanvullen, installeren wij de systemen die zorgen voor een ideale warmte en/of koude in de kas. Met een klimaatcomputer heeft u bovendien de controle in eigen hand.

Offerte Aanvragen

ELEKTRASYSTEMEN.

Elektriciteit is de basis van de aandrijving en besturing van systemen. Vandaar dat elektrotechnische installaties een centrale rol spelen binnen de activiteiten van Montera Techniek. Duurzaam en efficiënt energiebeheer staat bij ons voorop. We leveren elektrotechnische installaties in en rondom bedrijfsgebouwen, kantoren en verblijfsruimten, teeltruimtes, ketelhuizen en watertechnische ruimtes. Ook leggen we diverse netwerken aan en hebben we een breed scala aan beveiligingsmogelijkheden voor uw bedrijf.

Offerte Aanvragen

 Proces 3 & 4

REALISATIE & SERVICE.

Ook na installatie kunt u op onze ondersteuning blijven rekenen. De serviceafdeling staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken en wij monitoren op afstand en repareren of verbeteren op locatie wanneer nodig. Wij bieden 24/7 service, training van uw personeel en begeleiding voor, tijdens en na de installatie.

“Wij werken al sinds Montera gestart is op een zeer plezierige manier samen. De betrokkenheid met de klant is erg groot en afspraak is afspraak. Ze zijn altijd op zoek naar een betaalbare oplossing voor het probleem wat je opgelost of verbetert wilt hebben. De lijnen zijn erg kort waardoor er snel geschakeld wordt.”

“Montera Techniek is een zeer professioneel en betrokken en betrouwbare onderneming, we zouden hen aan een ieder bedrijf aanraden. Ze kunnen snel schakelen en meedenken, toen de spanning bij ons erg hoog opliep hebben ze zelf hun complete planning omgegooid om ons te helpen.”

“Montera Techniek levert al sinds 2004 alles voor onze water- en elektrotechniek en bewijzen iedere keer weer een betrouwbare en deskundige partner te zijn. Ze denken mee, komen met praktische en vaak innovatieve oplossingen en zijn altijd flexibel. We zijn zeer tevreden over onze samenwerking.”

Ted Duijvestijn, Duijvestijn Tomaten

“Montera Techniek levert hoge en snelle service van om de hoek. De kwaliteit van het werk is hoog.”

Lennart Lekkerkerk, JHL Group

“Montera heeft een goed team, dat altijd voor je klaar staat. Zowel bij storingen, als bij projecten met een uitdaging!”

TECHNIEK
ZIT IN ONS DNA.

Op zoek naar een innovatief, duurzaam en efficiënt water- en / of elektrasysteem? Neem dan contact met ons op en we gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan!

CONTACT