Vacature

Calculator / Werkvoorbereider Water

Team up met Montera Techniek en help mee aan het creëren van slimme en duurzame water- en elektrotechnische installaties voor de hightech industrie van gewassen. Wij realiseren systemen voor voeding, sierplanten en gewassen voor de cosmetische en farmaceutische industrie. Wij gaan net die stap verder voor de visie van onze klanten en maken samen de wereld van de tuinbouw een stukje beter.

Vacature Calculator/Werkvoorbereider Water

Als Calculator/Werkvoorbereider Water bij Montera Techniek ontwikkel je samen met je team de meest vernieuwende watertechnische installaties die op zichzelf staan of aansluiten op onze kasconstructies, water-, teelt- en klimaatsystemen. Je werkt mee aan afwisselende nationale en internationale projecten die je samen met de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf en je directe collega’s positief afrond.

In de functie van Cost Engineer/Planner Water maak je berekeningen, doe je inkopen en laat je de installaties plaatsen. Deze zijn onder andere waterunits, ontsmetters en waterzuiveringsinstallaties, benodigde leidingen en diameters, technische installaties in de kas, voorraadsilo’s en beregening en benevelinginstallaties.

Elektrotechnicus met mbo-diploma gezocht

De ideale kandidaat voor deze vacature heeft een afgeronde mbo-opleiding in een elektrotechnische richting en goede kennis van Microsoft Office. Ook beschik je over goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal en Engelse.

Functievereisten:

  • Mbo-opleiding, gericht op elektrotechniek
  • Goede kennis van Microsoft Office
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Goede arbeidsvoorwaarden en een leuk team

Werk je bij Montera Techniek, dan wordt ons kantoor in Pijnacker je thuisbasis. Ons pand ligt in de regio die ook wel Greenport Westland wordt genoemd, in een goed bereikbare locatie midden in de Randstad, met veel groen- en recreatievoorzieningen in de buurt. Wij zijn een leuk en ambitieus bedrijf en bestaan uit een gezellig en gemotiveerd team van zo’n 25 collega’s.

Montera Techniek valt onder de Green Innovators Group. Daarmee zijn we ook aanwezig in Aalsmeer en hebben we verschillende buitenlandse vestigingen. Samen bestaan we uit ruim 230 collega’s. We bieden goede arbeidsvoorwaarden aan, zoals flexibel werken, het volgen van opleidingen en cursussen, een fijn aantal vakantie- en ADV-uren, en bijvoorbeeld een extravagante zomerbarbecue en kerstborrel met ons zusterbedrijf Bosman Van Zaal. Houd je van afwisselende werkzaamheden binnen een enthousiast team? Dan zit je bij Montera goed!

Solliciteer direct!

Hebben wij jouw interesse gewekt met deze vacature en beschik jij over de nodige functievereisten? Solliciteer dan direct op deze functie. Onze HR-afdeling neemt dan binnen twee weken contact met je op. Als jij onze interesse hebt gewekt, nodigen we je vervolgens graag uit voor een sollicitatiegesprek, waarbij je al een idee krijgt van ons bedrijf en onze cultuur. En wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen als nieuwe collega!

Bel +31 15 369 60 42 of stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@montera.nl t.a.v. André Eblé.

Wij staan altijd open voor suggesties (per e-mail), maar stellen acquisitie naar aanleiding van deze vacature niet op prijs.